برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

کتابخانه مرکزیCentral library

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 27 فروردين 1399
کد 249

دیتابیس میکروبیوتا

راه اندازی دیتابیس میکروبیومولوژی

دیتابیس میکروبیومولوژی، مجموعه ای مبتنی بر ارتباط بیماری-باکتری و از معدود پایگاه های بین‌المللی در زمینه میکروبیوتا است.

دیتابیس میکروبیومولوژی، مجموعه ای  مبتنی بر ارتباط بیماری-باکتری و از معدود پایگاه های بین‌المللی در زمینه میکروبیوتا است. این پایگاه با همکاری محققین پژوهشگاه علوم غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكی تهران و مرکز تحقیقات میکروبیولوژی انستیتو پاستور ایران، با هدف معرفی و توسعه این دانش بین رشته ای در کشور راه اندازی شده و شامل پایگاهی از داده های مطالعات جهانی در حوزه میکروبیوتای بدن در بیماری های مختلف می باشد و نتایج تمامی مطالعاتی که در این زمینه انجام گرفته را  جمع آوری می کند.

این دیتابیس با بررسی جامع مطالعات مربوط به هر بیماری سعی در ارائه کامل تغییرات میکروبیوتا در محورهای مختلف بدن انسان دارد. نتایج حاصل به صورت جدول ارائه شده که علاوه بر مشخص کردن تغییرات هر ارگانیسم در هر بیماری، اطلاعات دیگری شامل PMID مقاله مربوطه، سال چاپ مقاله، نوع نمونه و روش کار را هم مشخص کرده است. تاکنون تغییرات بیش از ۵۴ بیماری و ۳۷۹ باکتری در این دیتابیس ارائه شده است و به روز رسانی این اطلاعات همچنان ادامه دارد.

دیتابیس میکروبیومولوژی اطلاعات مختصر و جامعی از هر ارگانیسم و بیماری را نیز ارائه می‌دهد که علاوه بر تسهیل دستیابی سریع به مشخصات هر ارگانیسم و بیماری، می‌تواند به درک بهتر علت افزایش یا کاهش آن‌ها در بیماری‌ها کمک ‌کند. هدف از تاسیس این دیتابیس، فراهم کردن پایگاه کامل و جامعی جهت تسهیل دستیابی پژوهشگران وعلاقه‌مندان به مطالعه در زمینه میکروبیوتا به اطلاعات مربوطه در هر بیماری می‌باشد.

همچنین در وبسایت میکروبیومولوژی در بخش Scientometrics، تصویرسازی داده های مرتبط با میکروبیوتا/میکروبیوم در سطح جهان و کشور ایران ارائه می شود که ویژگی منحصر به فرد آن در مقایسه با پایگاه های اطلاعاتی مشابه می باشد.

با کلیک بر روی لینک های زیر می توانید وارد وبسایت، دیتابیس و شبکه های اجتماعی میکروبیومولوژی شوید و از اخبار، به روز رسانی ها و تحقیقات مرتبط با میکروبیوتا باخبر شوید.

Website

https://microbiomology.org/

Database

http://db.microbiomology.org/

Telegram

https://t.me/microbiomology

Instagram

https://www.instagram.com/microbiomology/?igshid=۵taqazifhplnTelegram

Mendeley Group

https://www.mendeley.com/community/human-microbiota-in-health-and-diseases-(iranian-microbiota-research-center)/

  • تایید شده
  • در 1399/01/27
  • ساعت 10:21
نظرات شما
captcha refresh